Josep Maria Vall

VIDA – nou disc · cantautor

El “crooner” de la Plana

Enviat per Notícies el 29 - febrer - 2008

El PuntHome clau en el món agroalimentari d’Osona, expresident del Vic de futbol i condemnat per contraban de llet en pols, Josep Maria Vall publica ara, amb 61 anys, el seu disc de debut

Biografia, a grans trets, del personatge: fill del mestre de l’escola del poble, neix a Torelló el 1946. De menut, se’n va anar a viure a pagès, iniciant així una trajectòria que el converteix en un dels personatges més influents del sector agroalimentari d’Osona. Durant quinze anys exerceix de gerent de la Cooperativa Plana de Vic. Durant quatre, de president de la Unió Esportiva de Vic. I ara en fa dos va rebre un bon calbot judicial en ser condemnat a una multa de 2,8 milions d’euros i vuit mesos de presó per la importació clandestina de llet en pols d’Estònia. «No hi estava pas ficat, però em va acabar esquitxant», es defensa.

Seguir la notícia a El Punt…

Secció de comentaris tancada.