Josep Maria Vall

VIDA – nou disc · cantautor

“El meu és un disc d’històries de lluitadors anònims”

Enviat per Notícies el 28 - octubre - 2008

lavanguardia1Un pagès de més de 60 anys ha aconseguit editar el seu primer disc, ‘Vida’

Josep Maria Vall és un home d’històries i vivències. Precisament, aquesta és l’essència de la que beu el que ell carinyosament anomena com el seu projecte i que molts músics matarien per tenir. Un disc. Un disc d’emocions basat en històries reals com la seva, la d’un home que amb més de seixanta anys i tota una vida dedicada a la pagesia, ha aconseguit crear la seva primera opera prima dins del món de la música. El seu caràcter lluitador l’ha acompanyat tota la vida, fins i tot en el moment en que, conjuntament amb el seu grup de joventut anomenat St.Isidre, van aconseguir l’actuació d’en Raimon a la població osonenca de Gurb, en un temps on el cantant tenia prohibida qualsevol actuació a Catalunya. Vida és el resultat d’aquest treball discogràfic finançat per la il•lusió del qui comença de nou a creure en alguna cosa.

Seguir la notícia a La Vanguardia…

Secció de comentaris tancada.